Adam Justin Ahlquist

Advokat / Partner

+47 934 84 835 adam.ahlquist@advokat.no

Fagområder

Eiendom, Kontrakt, Boligrett, Naborett, Forsikring, Arbeidsrett

Kompetanse

Advokat og partner Adam Justin Ahlquist er tilknyttet Osloadvokatenes eiendomsavdeling og har lang erfaring med saker innen eiendom.

 

Han har erfaring med å bistå sameier og borettslag i ulike typer tvister. Dessuten bistår han enkeltbeboere i tvister mot sameier og borettslag om for eksempel i saker som gjelder dyrehold.

 

Med spesialkompetanse innenfor vurdering av mangler og muligheter for heving av kjøp, kan du trygt kontakte Advokat Ahlquist dersom du har spørsmål angående mangler ved ditt boligkjøp. Adam bistår også tvister omkring innløsning av festetomter. Ahlquist har også lang erfaring med en rekke forbrukersaker.

 

Enten det gjelder mangler ved kjøpsgjenstander eller andre forhold knyttet til forbrukerrettigheter, vil Advokat Ahlquist sikre dine rettigheter og veilede deg gjennom prosessen.

 

Med hans ekspertise og omfattende kunnskap innenfor eiendoms- og forbrukerjuss, kan du føle deg trygg på at du får den beste juridiske hjelpen.

Erfaring

2022 - D.D

Advokat / Partner, Osloadvokatene AS

2015 - 2022

Advokat, Osloadvokatene AS

2015 - 2015

Advokat, Norwegian Claims Link AS

2011 - 2015

Jurist/Advokatfullmektig , Norwegian Claims Link AS

2011 - 2012

Advokatfullmektig, Finansklagenemda

Utdanning

2005 - 2010

Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo

Siste artikler av Adam Justin Ahlquist

Få rask hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ta kontakt i løpet av dagen.

CTA Footer Form

*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring