Maren Jenserud

Advokat

40242558 jenserud@advokat.no

Spesialkompetanse

Barn, familie, skilsmisse og arv

Kompetanse

Maren Jenserud er en høyt kvalifisert advokat med omfattende erfaring i rettssaker for domstolene. Hun er et verdifullt tillegg til vårt kontraktsgruppe. Jenserud har en bred juridisk kompetanse innenfor ulike rettsområder. Hun har spesialisert seg innen kontraktsrett, med spesielt fokus på mangelsaker. Hun har oppnådd anerkjennelse som en erfaren jurist med en spesiell interesse for å takle komplekse saker innen dette feltet. 

I tillegg til å være ekspert innen kontraktsrett, har Advokat Jenserud også omfattende erfaring og kunnskap innenfor familierett, barnerett, arverett og personskade. Hun er opptatt av å forstå hver enkelt klients unike behov og mål, og jobber målrettet for å oppnå de beste løsningene.

Med en engasjert innsats for å oppnå juridisk suksess og sikre rettferdighet for klientene, skiller Advokat Jenserud seg ut som en pålitelig rådgiver og en kyndig aktør innenfor sitt fagfelt.

Erfaring

2023 - D.D.

Advokat, Tønsbergadvokatene

2021 - 2023

Advokat, Advokat Bratteng AS

2019 - 2021

Advokatfullmektig, Advokat Bratteng AS

Utdanning

2014 - 2019

Mastergrad i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo

Siste artikler av Maren Jenserud

Få rask hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ta kontakt i løpet av dagen.

CTA Footer Form

*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring