Marius Martinsen-Røsting

Advokat/ Partner

930 33 037 martinsen-rosting@advokat.no

Fagområder

Eiendom, Avtalerett, Kontraktsrett, Bil

Kompetanse

Advokat Marius Martinsen-Røsting er spesialist på eiendomsrett og har mange års erfaring med tvister knyttet til kjøp og salg av eiendom og da både når det gjelder nye og brukte boliger. Han har lang erfaring knyttet til tvister som knytter seg til avtaler og han har erfaring med nabotvister, næringsleietvister og tomtefestesaker.

 

Advokat Martinsen-Røsting har mye spesialiserfaring knyttet til ulovlige boliger der det enten er seksjonert uten å samtidig følge plan- og bygningsloven eller der det er opprettet ulovlige boenheter uten at disse er omsøkt. Et typisk eksempel er at et loft eller en kjeller er tatt i bruk som oppholdsrom uten at dette er omsøkt. Slike saker vil i de aller fleste tilfeller utgjøre en mangel etter et boligsalg og Martinsen-Røsting kan bistå på begge sider av en slik konflikt.

 

Forsikringsrett er også et område advokat Martinsen-Røsting har erfaring innen med spesialisering innen brann- og kombinertforsikring. Dette relaterer seg til problemstillinger knyttet til forsikringsoppgjør etter skader under husforsikringer, innboforsikringer og tilsvarende forsikringer for næringsdrivende. Martinsen-Røsting har også vært varamedlem i Finansklagenemnda Klage.

 

Marius Martinsen-Røsting gir deg gode vurderinger og jobber for å oppnå gode resultater for sine klienter.

Erfaring

2023 - D.D.

Advokat/ Partner, Osloadvokatene AS

2021 - 2023

Senioradvokat, Osloadvokatene AS

2019 - 2021

Advokat, Osloadvokatene AS

2010 - 2019

Senioradvokat, Claims Links AS

2008 - 2008

Trainee, Advokatfirmaet DLA piper Norway DA

Utdanning

2004 - 2009

Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo, Juridisk fakultet

2008 - 2008

Valgfag til Master i rettsvitenskap, University of North Dakota, USA

Siste artikler av Marius Martinsen-Røsting

Få rask hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ta kontakt i løpet av dagen.

CTA Footer Form

*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring