Fredrik Sverstad Eriksen

Advokat / Partner

+47 920 77 570 fredrik.eriksen@advokat.no

Fagområder

Trafikkulykke, Personskade, Yrkesskade, Nav

Kompetanse

Advokat Fredrik Sverstad Eriksen er partner hos Osloadvokatene. Han er spesialist i personskadesaker og i saker som knytter seg til NAV.

 

Fredrik har hjulpet mange klienter med deres juridiske utfordringer knyttet til sosiale trygdeytelser fra Nav. Enten det dreier seg om å søke om uføretrygd, arbeidsavklaringspenger, sykepenger, overgangsstønad, ung ufør eller tilbakebetalingskrav, er Fredrik godt kjent med regelverket og prosedyrene som er involvert i slike saker. Han veileder klientene sine gjennom hele prosessen, sikrer at de får den hjelpen de trenger, og jobber hardt for å sikre at deres rettigheter blir ivaretatt.

 

Yrkesskader og bilskader er også områder der Fredrik har opparbeidet seg betydelig ekspertise. Han bistår klienter som har blitt utsatt for arbeidsrelaterte skader eller bilulykker, og hjelper dem med å få den erstatningen de har krav på. Med hans grundige kunnskap om forsikringsrett og personskadesaker fra Crawford & Company AS, jobber han målrettet for å sikre at klientene får den økonomiske kompensasjonen de trenger for å komme seg etter skaden.

 

Videre er Fredrik også involvert saker om kjøp og salg av biler, hvor han sørger for at klientene hans er beskyttet og at alle juridiske forpliktelser blir ivaretatt. Han håndterer håndverkertjenestesaker og bistår klientene med eventuelle tvister som kan oppstå i forbindelse med utførelsen av byggearbeid eller tjenesteytelser.

 

Advokat Fredrik har dessuten erfaring med å håndtere pengeoverføringer fra amerikanske banker etter dødsfall.

 

 

Erfaring

2023 - D.D

Advokat / Partner, Osloadvokatene

2020 - 2023

Advokat, Advokatfirmaet Mejdell Jakobsen AS

2016 - 2020

Advokat, Osloadvokatene

2015 - 2016

Advokatfullmektig, Crawford Legal Advokatfirma AS

2010 - 2012

Juridisk saksbehandler, NISO (Norsk Idrettsutøveres Sentralorganisasjon)

Utdanning

2006 - 2012

Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo

Siste artikler av Fredrik Sverstad Eriksen

empdetail-img NAV

Osloadvokatene fikk kjent trygderetts avgjørelse om uføretrygd ugyldig – full seier

Finn ut mer

Få rask hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ta kontakt i løpet av dagen.

CTA Footer Form

*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring