Mariann Næss

Advokat / Partner

+47 959 38 186 naess@advokat.no

Arbeidsrett, kontraktsrett og kjøpsrett

Kompetanse

Advokat og partner Mariann Næss er leder for vår arbeidsrettsavdeling, og har i over 20 år arbeidet med juridiske problemstillinger innen arbeidsrett, kontraktsrett og kjøpsrett.

 

Advokat Næss har lang prosedyreerfaring innen disse fagområdene, samt erfaring med forhandlinger i og utenfor domstolene.

 

Hun har bred erfaring innen arbeidsrett hvor hun har bistått både arbeidsgivere og arbeidstakere i juridiske problemstillinger knyttet til bl.a. oppsigelse, avskjed, HMS, ansettelser, arbeidskontrakter, personalkonflikter, varslingssaker, nedbemanning om omstillingsprosesser.

 

Gjennom mange år har hun bygget opp solid kunnskap som gjør at hun har blitt benyttet som fast advokat og juridisk rådgiver for flere av firmaets kunder. Advokat Næss innehar høy faglig kompetanse innenfor de fagområder hun bistår.

 

“Jeg har fått bistand fra Mariann til å løse ulike juridiske tvister og saker, og jeg er meget godt fornøyd med både kunnskapsnivå, tilgjengelighet og ikke minst løsningsgrad. Kan anbefales”

Erfaring

2021 - D.D

Advokat / Partner, Osloadvokatene AS

2021 - 2022

Senioradvokat og leder arbeidsrettsavdelingen , Simonsen Vogt Wiig Trondheim AS

2011 - 2021

Advokat / Partner, Osloadvokatene AS

2005 - 2011

Advokat, Advokatfirmaet Jareld AS

2002 - 2005

Juridisk Rådgiver, Oslo politidistrikt, Utlendingsseksjonen

Utdanning

1995 - 2001

Cand.jur, Universitetet i Oslo

Få rask hjelp av en advokat

Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ta kontakt i løpet av dagen.

CTA Footer Form

*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring